Auton uusi tuulilasi Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi & Lapua

KT Kolarikorjaus Oy on asiantunteva ja nopea tuulilasi- ja kolarikorjaamo. Olemme toimineet Seinäjoella vuodesta 2009 asti, mutta meille tulee tyytyväisiä asiakkaita myös lähikunnista, kuten Ilmajoelta, Jalasjärveltä ja Lapualta.

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuliko autosi tuulilasiin särö? Asennamme tuulilasit, takalasit sekä sivulasit kaikkiin autoihin, merkistä riippumatta. Annamme aina asiakkaillemme tarkan arvion siitä, täytyykö tuulilasi vaihtaa kokonaan vai riittääkö pelkkä kiveniskujen korjaus.

 

Yleisimpiä syitä tuulilasivaurioihin ovat kolarit, irtokivet tai talvirenkaiden irtoavat nastat, jotka kimpoavat tuulilasiin. Kun korjautat tuulilasisi tarpeeksi ajoissa, voit ehkäistä halkeaman kasvamisen sekä isompien vaurioiden syntymisen. Rikkoutunut tuulilasi voi olla myös turvallisuusriski autoilijalle.

 

Pilkington – tuulilaseilla on vuoden takuu

Toteutamme vankalla ammattitaidolla kaikki vakuutusyhtiöiden korvaamat tuulilasin vaihto- ja kolarikorjaustyöt sekä käytämme vakuutusyhtiöiden hyväksymää CABAS-vauriolaskentaa.

Olemme valtuutettu Pilkington-tuulilasien asentaja ja virallinen jälleenmyyjä. Kaikki asentajamme ovat Pilkington-koulutuksen saaneita ammattilaisia ja asentamillamme tuulilaseilla on aina vuoden lasi- ja asennustakuu.

 

Tuulilasien vaihtamisen ja korjaamisen lisäksi palveluihimme kuuluvat myös kolarikorjaukset sekä automaalaamon palvelut. Olipa ajoneuvosi sitten henkilöauto, moottoripyörä, mopo tai mopoauto, me hoidamme sen kuntoon! Ota yhteyttä, jotta voimme kartoittaa sinun autosi tuulilasin korjauksen tarpeen!