Onnettomuusvaurioiden korjaaminen nopeasti

Kolarin sattuessa, käänny KT Kolarikorjaus Oy:n puoleen. Voit tulla suoraan Seinäjoen kolarikorjaamoomme kolaroidun autosi kanssa, ja hoidamme puolestasi vahinkoilmoituksen ja muut tarvittavat toimenpiteet. Kun olemme tehneet vauriolaskennan, lähetämme arvion vakuutusyhtiöllesi. Korjaustyöt aloitetaan heti, kun korjauslupa saadaan!

 

Kolarikorjaustyöt laidasta laitaan

 

Olipa sitten kyseessä korjaus kolariautolle tai yksittäisten onnettomuusvaurioiden korjaaminen, KT Kolarikorjaus Oy hoitaa kaikenkokoisten kolari- ja korroosiovaurioiden korjaukset ja muovikorjaukset vankalla ammattitaidolla. Kolarikorjauksessa tehtävät työt riippuvat luonnollisesti vaurioiden määrästä ja laadusta. Kolarikorjauksessa tehtävät toimenpiteet vaihtelevat kokoluokaltaan aina lommon oikaisusta koko rungon oikaisuun.

 

Kolarikorjaus vaatii ammattitaitoa

 

Onnettomuusvaurioiden korjaaminen on käsite, johon mahtuu laaja kirjo monenlaisia vikoja pienistä lommoista tai sähkölaitevioista suurempiin vaurioihin. Vikojen diagnosointiin tarvitaan aina ammattilainen, joka osaa hoitaa kommunikoinnin paitsi asiakkaan, myös vakuutusyhtiön suuntaan.

 

Meillä on käytössämme nykyaikaiset korin ja pintapeltien oikaisulaitteet sekä Spanesin elektroninen korin ja alustan mittausjärjestelmä. Oikeanlaiset tekniset laitteet takaavat, että korjaus kolariautolle onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

 

KT Kolarikorjaus Oy:ssä huolehdimme, että autosi korjauttaminen on sujuva prosessi. Jokainen kolari, myös pienikin, aiheuttaa aina paljon stressiä ja siksi huolehdimme, että auton kuntoon saattaminen on mahdollista hoitaa mukavalla tavalla. Toimialueemme on Seinäjoki, Lapua, Ilmajoki, Jalasjärvi ja lähikunnat. Ota yhteyttä!

Korjaamolaitteet:

  • 2 kpl JOLLIFT-korinoikaisupenkkiä (FI.TIM)

  • Spanesi Touch, elektroninen alustan ja korin mittauslaite

  • GYSPOT-oikaisulaite pintapeltien oikaisuun

  • MIG-hitsauslaitteet

  • Juotoshitsauslaitteet

  • Alumiinin hitsauslaitteet

  • Plasmaleikkurit

  • Laadukkaat erikois- ja käsityökalut